WANT TO BECOME HOCKEY TIGER PARTNERS?

Samen werken aan een sportieve toekomst!

Banner.png
 

Hockey Club Keerbergen Tigers in een oogopslag

 

Een sterk verankerde sportclub


Hockey Club Keerbergen Tigers weet dat onze kracht niet alleen ligt in de woorden die we uitspreken, maar vooral in de acties van onze initiatieven. Het mag gezegd worden dat onze club doorheen de jaren gegroeid is tot een plaats van zowel gezelligheid en plezier als van sportiviteit en professionaliteit. Evenzeer serieuze sportievelingen als leutige sympathisanten kunnen terecht in onze club. 


Wij streven naar een beleid waarin iedereen zich uitermate welkom voelt en zich vermaakt. Bijgevolg staat onze club dus ook niet stil. Elk jaar zijn wij op zoek naar nieuwe initiatieven en ideeën om innovatief te blijven en er voor te zorgen dat de spelers, trainers, partners en supporters 100% kunnen genieten van hun tijd bij de Hockey Tigers. 

 

Onze Club waarden

#FAMILIAAL

#DISCIPLINE

#KWALITEIT

#RESPECT

#FAIRPLAY

_DSC1094.jpg
 

Een selectie van onze partners

Een vereniging zoals de Tigers kan moeilijk professioneel functioneren zonder de financiële steun van haar partners. Hockey Club Keerbergen beschikt over een zeer gestructureerd aanbod met verschillende partnerpakketten waarin zowel kleine zelfstandigen als grotere ondernemingen de kans krijgen om naamsbekendheid te creeëren én aan networking te doen.

 
801013-37192-OscarV-101.jpeg
bmw_5_1680x756.jpg
fotohome.jpg

Oscar V

BMW Ottevaere

Immo Vertommen

 

Tiger partner worden?

Vraag de partner presentatie aan voor meer informatie of contacteer ons gerust via:

sponsors@hockeytigers.be of

Kurt Geens: 0479/98 47 46

Indien u andere partnermogelijkheden wil bespreken, horen wij dit graag! Alvast bedankt.

 

De Partner Presentatie

Ontdek het overzicht van onze partner pakketten. De partner presentatie bevat alle informatie die u nodig heeft om partner te worden van onze Hockey Club.

 

Volg onze Tigers via Instagram of Facebook, en ontdek hoe wij onze partners regelmatig in de kijker plaatsen!